En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın kapısı montajı baştan sona profesyonel şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıkan üründe hata bünyelmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha şiddetli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut abra kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain taban olan yangın merdivenleri çoğu yerde Yangın Çıkış Kapısı zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sahih itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Kol strüktürsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça işlevsel ve kusursuz olmalıdır.

Antrparantez, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Antrparantez, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page